novinky 

AQUAMAN A STRATENÉ KRÁĽOVSTVO SA OBJAVÍ NA HBO MAX 27. FEBRUÁRA

Film AQUAMAN A STRATENÉ KRÁĽOVSTVO spoločnosti Warner Bros Pictures bude mať premiéru na HBO Max budúci utorok 27. februára.

V pokračovaní najziskovejšieho DC filmu všetkých čias sa vráti režisér James Wan a samotný Aquaman Jason Momoa – spolu s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II a Nicole Kidman.

Po tom, čo sa mu nepodarilo poraziť Aquamana po prvý raz, sa Black Manta, hnaný potrebou pomstiť smrť svojho otca, nezastaví pred ničím, aby Aquamana raz a navždy zničil. Tentoraz je Black Manta desivejší ako kedykoľvek predtým, ovláda moc bájneho Čierneho trojzubca a rozpútava starodávnu a zlovestnú silu. Aby ho Aquaman porazil, obráti sa na svojho uväzneného brata Orma, bývalého kráľa Atlantídy, a uzavrie s ním nepravdepodobné spojenectvo. Spoločne musia odložiť bokom svoje rozdiely, aby ochránili kráľovstvo a zachránili Aquamanovu rodinu a svet pred nezvratným zničením.

Obsadenie: Jason Momoa ako Arthur Curry/Aquaman, ktorý teraz balansuje medzi povinnosťami kráľa Atlantídy a otca; Patrick Wilson ako Orm, Aquamanov nevlastný brat a nemesis, ktorý musí vstúpiť do novej úlohy neochotného spojenca svojho brata; Amber Heard ako Mera, kráľovná Atlantídy a matka následníka trónu; Yahya Abdul-Mateen II ako Black Manta, odhodlaný viac ako kedykoľvek predtým pomstiť smrť svojho otca tým, že zničí Aquamana, jeho rodinu a Atlantídu; a Nicole Kidman ako Atlanna, krutá vodkyňa a matka so srdcom bojovníčky. Do svojich úloh sa vracajú aj Dolph Lundgren ako kráľ Nereus a Randall Park ako doktor Stephen Shin.

Film AQUAMAN A STRATENÉ KRÁĽOVSTVO režíruje James Wan a produkujú ho Peter Safran, Wan a Rob Cowan. Ďalšími producentmi sú Galen Vaisman a Walter Hamada. Scenár napísal David Leslie Johnson- McGoldrick podľa príbehu Jamesa Wana & Davida Leslieho Johnsona-McGoldricka a Jasona Momoa & Thomasa Pa‘a Sibbetta na základe postáv DC, Aquamana vytvorili Paul Norris a Mort Weisinger.

Komentujte cez Facebook

Related posts